Presentació

Napoleón Armengol S.L. comença el 1960 com un taller familiar al centre de Barcelona. Actualment tenim la fàbrica i oficina central a Polinyà, a la comarca del Vallés Occidental a la província de Barcelona.

La gamma dels nostres productes abasta diverses métriques de tub d'acer, els accessoris i material de connexió a terra per contribuir a realitzar unes instal•lacions segures complint amb la qualitat exigida i la reglamentació actual.

Som una empresa en constant evolució, atents a les innovacions tècniques i en millorar els nostres processos de producció per aconseguir una màxima QUALITAT i SEGURETAT.

Missió

Dissenyar, fabricar i posar a disposició dels professionals del sector eléctric i de telecomunicacions productes innovadors i especialitzats que els ofereixin un plus de seguretat i que els facilitin la definició i execució dels seus projectes, utilitzant per a aixó materials base d'alt valor afegit.

Visió

Ser una empresa que es distingeixi per proporcionar solucions innovadores als professionals del sector elèctric, mitjançant un excel•lent equip humà competent, motivat i amb gran capacitat d'aprenentatge que sàpiga escoltar i canalitzar les necessitats dels nostres clients per desenvolupar nous productes i ampliar la nostra capacitat de servei.

Els nostres valors

  • Eficiència: capacitat d'aconseguir els millors resultats amb els recursos disponibles.
  • Orientació al client: donar un servei enfocat a millorar les solucions a les necessitats dels nostres clients.
  • Innovació: orientats a progressar i ampliar el nostre portafoli de productes. La generació d'idees és tasca de tots i s'enforteix amb la diversitat d'experiències i capacitats.
  • Qualitat: en cada procés de tots els departaments de la nostra empresa.
  • Ètica empresarial: sustenta les relacions de la nostra empresa amb tots els seus públics i metodologia de treball.
  • Comunicació: Constant i efectiva, entre tots els membres que formem part de l'empresa, així com amb els nostres clients i proveïdors.
  • Compromís: amb el nostre clients, a brindar un servei de qualitat, amb la societat, al brindar estabilitat a les famílies de el nostre personal i amb el medi ambient, respectar i complir totes les normes establertes per a la cura d'aquest.